Contact

CoderDojo Gooi en meer

Heeft u vragen of opmerkingen hebben? Kijk bij onze veelgestelde vragen sectie of op de website van de Bibliotheek Gooi en meer.

Adres | CoderDojo Gooi en meer

Dojo Bussum

in bibliotheek Bussum

Wilhelminaplantsoen 18
1404JB Bussum

Dojo Eemnes

in bibliotheek Eemnes/Huis van Eemnes

Noordersingel 4
3755EZ Eemnes

Dojo Weesp

in bibliotheek Weesp

Oudegracht 67
1381XX Weesp

Veelgestelde vragen

Ik ben nog nooit naar CoderDojo geweest.

Voor alles is er een eerste keer! Onze dojo’s zijn voor iedereen toegankelijk. De beste manier om kennis te maken is om gewoon een keer langs te komen. Je moet je wel eerst inschrijven. Kijk bij komende editie voor meer informatie over het onderwerp van de CoderDojo en een link om je in te schrijven.

Kan ik zomaar naar CoderDojo komen?

Nee, om er voor te zorgen dat we niet over onze capaciteit gaan en een goede administratie van aanwezigen hebben, moet iedereen zich registreren om deel te kunnen nemen aan een CoderDojo. Kijk bij komende editie om je in te schrijven.

Voor welke leeftijd is CoderDojo?

Ben je ouder dan 7 en jonger dan 18 jaar? Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren? Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou! Je hoeft geen specifieke voorkennis te hebben, ook niet als je de eerste keer komt. De enige vereiste is dat je al kan lezen.

Ik ben geen lid van de bibliotheek. Mag ik dan mee doen?

Voor deelname aan de Dojo hoef je geen lid van de bibliotheek te zijn.
Wel heb je een account nodig om een ticket te boeken.
Ben je geen lid? Jammer. Want kinderen van 18 of jonger zijn gratis lid van de bibliotheek. En in de bibliotheek hebben we leuke boeken over Scratch en Python en kun je nog meer ontdekken over programmeren.